Mi volas fariĝi bezonata homo.

Do mi nomigis min mem ke Bezonsta.
La plej malnova artikolo estas ĉi tiu.
---
Kaj vidu ĉi tiu.Tie estas mia ipernity paĝo.

08 July, 2008

sangokolbaso

Mi demandis pri sangokolbaso al la antaŭulo kiu estas maljuna frandemulo.[frand/em/ul/o]
Li sciias tiun.
Kaj diris ke
"Ah... ,tiu estas BUDAN NOŬARU (boudin noir).

boudin noir....http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%96%E3%83%BC%E3%83%80%E3%83%B3_%28%E6%96%99%E7%90%86%29

Ni povas manĝi tiun en riĉa restoracio se ni determinas Japanujon.
Kompreneble kosta.
Sed tiu estas bongusta precipe kun poma saŭco"

Mi estas malriĉa! XD

2 comments:

Anonymous said...

Saluton Bez, :-)

Ne, mi pensas, ke tio http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%96%E3%83%BC%E3%83%80%E3%83%B3_(%E6%96%99%E7%90%86)
ne estas samo, kiel nia songokolbaso (pole "kaszanka"). Pola songokolbaso povas esti dika:
http://www.walusiak.pl/graphics/product_pic/small/06.jpg
aŭ maldika:
http://www.polsklep.eu/product_thumb.php?img=images/kielbasa_kaszanka_czarna.jpg&w=150&h=134
kaj ĝin povas manĝi frititan:
http://picasaweb.google.com/Jauping.Chen/FoodsPLAndDE/photo#5062301278220114978
aŭ kradrostitan:
http://farm2.static.flickr.com/1031/1030181072_596aabc06e.jpg?v=0
(tre bongusta ankaŭ).

Kaj ĝi vere ne multekostas.

Bezonata said...

Ho! Dankon pro via detala klarigo kaj fotoj.
Fmm, certe KASZANKA estas dika kaj nigra.

Mi serĉas en japana vikipedio.
Tiu estas ke
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%AD%E3%82%B7%E3%83%A5%E3%82%AB
[Japanie : KIŜKA キシュカ]

Iam mi manĝos tiun necese :D

ARKIVO

無料カウンター
にほんブログ村 外国語ブログへ
Locations of visitors to this page