Mi demandis pri sangokolbaso al la antaŭulo kiu estas maljuna frandemulo.[frand/em/ul/o]
Li sciias tiun.
Kaj diris ke
"Ah... ,tiu estas BUDAN NOŬARU (boudin noir).
boudin noir....http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%96%E3%83%BC%E3%83%80%E3%83%B3_%28%E6%96%99%E7%90%86%29
Ni povas manĝi tiun en riĉa restoracio se ni determinas Japanujon.
Kompreneble kosta.
Sed tiu estas bongusta precipe kun poma saŭco"
Mi estas malriĉa! XD
Mi volas fariĝi bezonata homo.
08 July, 2008
sangokolbaso
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Saluton Bez, :-)
Ne, mi pensas, ke tio http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%96%E3%83%BC%E3%83%80%E3%83%B3_(%E6%96%99%E7%90%86)
ne estas samo, kiel nia songokolbaso (pole "kaszanka"). Pola songokolbaso povas esti dika:
http://www.walusiak.pl/graphics/product_pic/small/06.jpg
aŭ maldika:
http://www.polsklep.eu/product_thumb.php?img=images/kielbasa_kaszanka_czarna.jpg&w=150&h=134
kaj ĝin povas manĝi frititan:
http://picasaweb.google.com/Jauping.Chen/FoodsPLAndDE/photo#5062301278220114978
aŭ kradrostitan:
http://farm2.static.flickr.com/1031/1030181072_596aabc06e.jpg?v=0
(tre bongusta ankaŭ).
Kaj ĝi vere ne multekostas.
Ho! Dankon pro via detala klarigo kaj fotoj.
Fmm, certe KASZANKA estas dika kaj nigra.
Mi serĉas en japana vikipedio.
Tiu estas ke
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%AD%E3%82%B7%E3%83%A5%E3%82%AB
[Japanie : KIŜKA キシュカ]
Iam mi manĝos tiun necese :D
Post a Comment